Роби Уилямс се задъха на концерт. Оправда се с дълъг Ковид 20 юни, 2023

Роби Уилямс беше принуден да спре за кратко концерта си през уикенда, след като започна да изпитва симптоми на дълъг Ковид. Певецът се подготвяше да изпълни Monsoon, четвъртата си песен на фестивала Pinkpop в Ландграаф, Холандия, когато помоли групата си да спре да свири интрото.

„Не, спри, спри. Нещата се прецакаха.“, каза 49-годишният музикант, според кадри, публикувани онлайн. „От дългият Covid е, имам дълъг Covid. Не е защото съм стар.“

След това бившата звезда на Take That рестартира песента и продължи останалата част от сета си без инциденти. Впоследствие той отлетя за Обединеното кралство, за да бъде хедлайнер на фестивала на остров Уайт в неделя вечер.

Роби имаше две публично оповестени битки с коронавируса. През април 2020 г. той каза на феновете, че се чувства „летаргичен и уморен“, докато се изолира от съпругата си Айда Фийлд и децата им, след като се зарази с Covid-19 у дома в Лос Анджелис. През януари 2021 г. той го хвана отново, докато беше на почивка на карибския остров Сейнт Бартс със семейството си.

Според NHS дългият COVID е състояние, при което симптомите на коронавирус продължават по-дълго от обикновено. Най-честите симптоми са умора, задух, загуба на обоняние и мускулни болки.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини