Трилърът от 90-те "Седем" става сериал 15 юни, 2023

Репликата "Какво има в кутията", станала известна благодарение на Брад Пит, ще стане отново актуална. Източници съобщават, че Se7en („Седем“), криминалният трилър от 1995 г., получава телевизионно продължение в Netflix. Режисьорът на оригиналния филм Дейвид Финчър се завръща, за да режисира предстоящия сериал.

В "Se7en" участват Брад Пит в ролята на Дейвид Милс, млад, арогантен детектив, който иска да се докаже, и Морган Фрийман в ролята на готовия да се пенсионира ветеран Уилям Съмърсет, който си партнира с Милс на Пит за големия случай във филма. Няма информация дали историята дори ще включва същите герои като филма. Кевин Спейси също могъл да се завърне по подобие на Ханибал, за да даде нова детективска представа.

Филмът "Se7en" на Дейвид Финчър имаше доходоносни резултати в боксофиса и като цяло беше добре приет както от критиката, така и от публиката. Историята проследява героите на Фрийман и Пит, които издирват сериен убиец, изигран от Кевин Спейси. Известен само като Джон Доу, убиецът използва седемте смъртни гряха като движеща сила, за да изложи своите жестоки планове.

Дейвид Финчър е работил и по други проекти на Netflix, включително анимационните сериали „Love, Death & Robots“ и „Voir“. Заради дългогодишните му отношения с компанията не е изненадващо, че Netflix ще се възползва от услугите на Финчър, за да пренесе „Седем“ в 21-ви век.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини