Том Холанд си взима година почивка от киното 08 юни, 2023

Том Холанд, известен най-вече с образа на Спайдърмен във филмовата вселена на Marvel, играе Дани Съливан в предстоящия сериал на Apple TV+ „The Crowded Room“. На 27-годишна възраст той е и изпълнителен продуцент на сериала, което бележи значително постижение в кариерата му. Въпреки успеха, Холанд разкри пред „Extra“, че предизвикателният проект го е „разбил“, което го е накарало да предприеме едногодишна почивка, за да се възстанови.

"Беше труден период, със сигурност", каза той пред изданието. В допълнение Том Холанд посочи, че отговорностите му като продуцент са внесли допълнителен стрес. "Сега си взимам една година почивка и това е резултат от това колко трудно беше това", добави той.

Том Холанд, който започва актьорската си кариера през 2006 г., се оказва потопен в строг график, когато поема ролята на Спайдърмен в MCU. Ролята изисква напрегнати снимки и включва огромни рекламни дейности и публични изяви. Освен това участието му в други предизвикателни проекти като „The Crowded Room“ усилва натоварването, като става ясно как това ниво на интензивност може да се отрази негативно на психичното му здраве.

В „The Crowded Room“ Дани Съливан (Том Холанд) е арестуван през лятото на 1979 г. заради участието си в стрелба в Рокфелер център. Невероятен следовател е натоварен със задачата да разплете загадката зад престъплението, за да попречи на действителния извършител да повтори действията си. Сериалът е базиран на реалните престъпления на Били Милиган, който е диагностициран с дисоциативно разстройство на личността.

Заедно с Том Холанд в сериала участват Уил Чейс, Лиор Раз, Аманда Сейфрид, Томас Садоски, Сам Вартоломеос, Нуала Клиъри и др. Сериалът стартира на 9 юни, когато дебютират първите три епизода, последвани от пускането на останалите седем епизода всеки следващ петък.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини