Sam Smith с добри новини за феновете 04 юни, 2023

Sam Smith информира феновете си за състоянието си, след като миналия месец отмени 3 концерта заради проблеми с гласа.

Певецът публикува в Instagram видео, в което обясни, че тъкмо се е прибрал след посещение при лекаря си и новината е положителна, защото след седмица почивка гласните му струни се възстановяват добре и скоро той отново ще може да излезе на сцената. 

“Изглежда ще съм добре за останалите шоута, това е страхотна новина", казва Sam в посланието си и не пропуска да благодари на последователите си за всички мили съобщение, с които му изпращат любов и лековита енергия. 

Smith още веднъж се извини на феновете, които останаха разочаровани заради отмяната на концертите му в Манчестър, Глазгоу и Бирмингам. По думите му има неща, които са напълно извън неговия контрол и той ще направи всичко възможно, за да се върне в тези градове скоро. 

По време на концерта му в Манчестър светлините в залата угаснаха, след като Smith внезапно се прибра зад сцената. Той беше изпълнил едва 4 песни. Малко след това беше обявено, че шоуто се отменя, защото Sam има проблеми с гласа. По-късно бяха отменени и следващите му два концерта, а причината - лекарите са му предписали почивка за гласа заради нараняване на гласните струни. Тогава беше обяснено, че ако не вземе мерки, Sam рискува да не може да пее повече.  

Турнето на Sam Smith в подкрепа на новия му албум "Gloria" продължава до ноември. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини