Ще има ли продължение на „Оби-Уан Кеноби“? 01 юни, 2023

Режисьорът на "Оби-Уан Кеноби" Дебора Чоу наскоро предизвика вълнение, когато обсъди потенциала за още един сезон в епизод на подкаста „Crew Call“, съобщи “Giant freakin robot”. Чоу е имала да каже много неща за трудния път на сериала "Кеноби" от концепцията до екрана и е признала, че макар в момента да няма планове за втори сезон, феновете "никога не трябва да казват никога".

Първоначално замислен като филм, преди да бъде преработен в къс сериал за Disney+, „Оби-Уан Кеноби“ се сблъска с много производствени предизвикателства, най-вече заради Ковид-19. Чоу, която режисира всичките шест епизода, описва продукцията като "доста интензивна" и си спомня, че е трябвало да започне предпродукционната подготовка от Торонто, въпреки плановете сериалът да бъде заснет в Лондон.

В крайна сметка „Оби-Уан“ е заснет в Лос Анджелис в ранните дни на пандемията преди ваксинацията. Това е било особено стресиращо за Чоу поради факта, че една от главните роли е била на дете. За щастие Вивиен Лира Блеър, младата Лея, не се разболява, нито пък някой друг - нещо, за което Чоу е щастлива. "Не ни закриха“, гордо заяви режисьорът.

Що се отнася до втория сезон на "Оби-Уан Кеноби", Дебора Чоу се колебае дали да дава някакви обещания.

"Това беше замислено като ограничена поредица; тя е затворена", каза Чоу, преди да продължи, че между края на "Кеноби" и началото на "Нова надежда" има едно десетилетие, което оставя много възможности за разказване на по-нататъшните приключения на Бен Кеноби.

Феновете приеха присърце думите на Чоу "никога не казвай никога", като решиха да тълкуват положително отговорите на режисьора относно „Оби-Уан Кеноби“ сезон 2. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини