Timbaland твърди, че R Kelly е "кралят на R&B" музиката 30 май, 2023

Timbaland твърди, че R Kelly е "кралят на R&B". R Kelly беше осъден на 31 години затвор по обвинения в трафик на хора, след като документалният филм Lifetime Surviving R Kelly разкри престъпленията му. В скорошен епизод на подкаста Club Shay Shay Timbaland каза на водещата Шанън Шарп, че въпреки историята на R Kelly като трафикант на жени за проституция, 51-годишният продуцент вярва, че Kelly все още е най-добрият в своя жанр.

„R Kelly е кралят на R&B. Всички познаваме този човек“, отбеляза Timbaland (с истинско име Timothy Zachery Mosley). „И е смешно... всички подскачат, когато кажеш R Kelly. Аз не мога просто да игнорирам музиката, която ни даде“.

Продуцентът - който си сътрудничи с Джъстин Тимбърлейк, Нели Фуртадо и други - също призова слушателите на подкасти да отделят изкуството от човека.

„Не смесвайте музиката с личното... Не внасяйте драма в музиката.“

R Kelly получи забрана през 2021 г. да използва или създава канали в YouTube, като платформата, собственост на Google, също затвори предишните му канали RKellyVevo и RKellyTV. Неговите песни обаче са останали в Spotify и Apple Music.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини