Lizzo заключи акаунта си в Twitter, за да се защити от език на омразата 29 май, 2023

Lizzo заключи акаунта си в Twitter, след като получи поток от омразни съобщения. В два вече изтрити туита, певицата сподели, че получава атаки от хора в социалните медии.

„Количеството клевети и омраза, които получавам ежедневно, започва да ме обърква“, написа тя в един туит. „Какво правя активно, за да получа неуважение? Просто се опитвам да вляза в това приложение и да се наслаждавам на социалните медии като всички останали.“

Тя продължи: „Както и да е, държах си езика, защото не искам да изглеждам неблагодарна, но направих толкова много готини неща през последните няколко седмици, само за да ми се казва колко съм дебела. Уморих се от това."

35-годишната певица беше на турне в подкрепа на албума си Special от 2022 г. На шоуто си в сряда вечер във Финикс Lizzo отдаде почит на покойната Тина Търнър с изпълнение на песента на Кралицата на рока от 1970 г. Proud Mary.

След шоуто Lizzo отключи акаунта си в Twitter и публикува видеоклип от представлението, което според съобщенията е предизвикало повече омразни съобщения.

„Добре... Заключвам страницата си отново“, писа тя малко след това.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини