Шон Мендес и Камила Кабейо се държат за ръце в Ню Йорк 25 май, 2023

Феновете спекулират, че бившата двойка Шон Мендес и Камила Кабейо са възобновили романса си и изглежда, че са прави. Певците бяха снимани да се държат за ръце и да се усмихват, докато се разхождат по улица в Ню Йорк. Можете да намерите снимките тук.

Това става само около месец след събирането им в Coachella през април, където бяха видени да се целуват, прегръщат и танцуват сред тълпата. Малко след това Кабейо и Мендес бяха видени да се държат за ръце на разходка в Санта Моника. Въпреки това източник по-рано твърдеше, че това е нещо еднократно. „Шон и Камила остават приятели с много любов и история между тях, но те не се срещат отново“, каза източникът пред Page Six. Те също така твърдят, че целувката е била „еднократна“, която се е случила, защото „едно нещо е довело до друго с напредването на нощта“.

Двамата прекратиха връзката си през ноември 2021 г. след повече от две години заедно. По това време те споделиха съвместно изявление, което гласеше: „Започнахме връзката си като най-добри приятели и ще продължим да бъдем най-добри приятели.“

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини