Бионсе и Джей Зи си купиха имение за 200 млн. долара 22 май, 2023

Бионсе и Джей Зи си подариха луксозна вечеря в престижния район Мейфеър в центъра на Лондон, след като купиха най-скъпият имот в Калифорния. Певицата е  във Великобритания в рамките на световното си турне, предаде БГНЕС. Според TMZ двойката е купила имение за 200 млн. долара в Малибу - най-скъпият имот, продаван някога в Калифорния.

Къщата е проектирана от японския архитект Тадао Андо, който е работил и по имението на Кание Уест на стойност над 57 млн. долара. Тя беше обявена на търг от колекционера на изкуство Уилям Бел, който прекара 15 години в изграждането на имението. Първоначално той поискал 295 млн. долара за сградата, но в крайна сметка направил отстъпка на звездната двойка.

Трябва да се отбележи също, че това е втората най-скъпа покупка на имот в САЩ. Само продаден преди това апартамент в Ню Йорк е по-скъп - 238 млн. долара.

Бионсе и Джей Зи вече имат имение в Бел Еър, което купиха преди шест години за 88 млн. долара. Сега къщата се оценява на 100 млн. долара. Припомняме, че знаменитостите се ожениха през 2008 г., имат 11-годишна дъщеря Блу Айви и петгодишни близнаци Сър и Руми.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини