Ким Кардашиян сваля звезда в американския футбол 19 май, 2023

Появиха се нови подробности във връзка със слуховете, че седемкратният шампион от Super Bowl Том Брейди се среща с Ким Кардашиян. Вътрешен човек, запознат със ситуацията, каза, че Кардашиян „наистина харесва“ Брейди на фона на предишни твърдения, че двамата са били само приятели.

„Ким наистина харесва Том. Тя му се обади и го помоли за съвет относно богаташкия комплекс Бейкърс Бей“, каза източникът на Page Six чрез Mirror. „Тя е просто човек, а той е прекрасен!“

Page Six съобщи, че Кардашиян се е свързала с Брейди, преди да обиколи Baker's Bay Golf & Ocean Club, ексклузивна линия жилищни имоти на Бахамските острови, където Брейди има дом.

Брейди беше споменат в няколко слуха за срещи след развода му със супермодела Жизел Бюндхен след 13 години брак миналата година. В понеделник човек, близък до Брейди, каза пред Radar Online, че 45-годишният мъж „тайно се среща с русокоса суперзвезда“.

Брейди обяви, че се „пенсионира завинаги“ след 23 сезона в NFL във видео, споделено в официалните му акаунти в социалните медии. 45-годишният играч преди това беше обявил пенсионирането си, преди да обяви решението си да се завърне няколко седмици по-късно.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини