Иронизираха Кейти Пери след коронацията на Чарлз III 08 май, 2023

Кейти Пери се открояваше на коронацията на Чарлз III на фона на останалите гости - и то не само с лавандуловия си тоалет на Vivienne Westwood, но и с поведението си. 

Мнозина смятаха, че Пери се е отнесла твърде лекомислено към събитието: тя изглеждаше изгубена, стъпваше несигурно на високите си токчета, не намери веднага мястото си, правеше си селфита и дори застана на паметния камък, посветен на Уинстън Чърчил за снимка.

Освен това някои интернет потребители сметнаха избора ѝ на шапка за неразумен. Кейти пристигна с шапка с много широка периферия, която сигурно е блокирала гледката на седящите зад нея. Самата певица не коментира критиките, но написа в Туитър на феновете си, че не трябва да се притесняват: тя си е намерила мястото на церемонията. 

След коронацията на крал Чарлз III замъкът Уиндзор се превърна в сцена.  20 000 специални гости се насладиха на изпълнения на Андреа Бочели, поп групата „Тейк дет“, Кейти Пери и пианистът Ланг Ланг. Шоуто водеше актьорът от „Падингтън“ и „Имението Даунтън“ Хю Боневил.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини