Imagine Dragons ще свирят за пръв път на живо в София! 02 май, 2023

Imagine Dragons ще свирят за пръв път на живо в София. Шоуто е на 30 юли на стадион “Васил Левски”. Това ще бъде и първи концерт от дългоочакваното им световно турне.

 

Imagine Dragons създават три от най-добрите рок песни на десетилетието. Според Bllboard това са Thunder, Believer и Radioactive.

С издаването на Mercury – Act 2 тази година те завършиха първия си двоен албум, продуциран от легендарния Rick Rubin. Доминиращи радиоефира, те остават „една от само четирите групи, които някога са постигали едновременно топ 5 сингъла в алтернативното радио, и единствената група, която успява да повтори това постижение“. Те са си сътрудничили с всички - от Кендрик Ламар, Лил Уейн и Уиз Халифа до Авичи и филмовия композитор Ханс Цимер.

Милиарди хора по света обичат групата заради нейните истински, разтърсващи изпълнения, заредени с невероятна енергия. Шоуто на 30 юли на Националния стадион „Васил Левски“ е шансът за всеки, който следва най-важния културен дневен ред, да преживее и провери сам дали групата с основание е наричана една от най-добрите лайв банди в наши дни.

Концертът се провежда с медийното партньорство на радио Витоша, Magic и The Voice!

 

Билети

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини