Anitta потвърди за нов албум 02 май, 2023

Anitta се появи за трети път на „най-голямата вечер на модата“. В понеделник бразилската суперзвезда се присъедини към изпълнената със звезди Met Gala 2023. В чест на темата „Карл Лагерфелд: Линия на красотата“, Anitta носеше драматична черна рокля на Marc Jacobs с дълъг шлейф. Тя съчета визията си с чифт обувки на платформа от колекцията на Marc Jacobs за пролетта на 2023 г.

Докато красеше червения килим, Anitta спря да разговаря с репортери и потвърди някои интересни новини. След като поздрави феновете си „в Бразилия, Латинска Америка, всички латиноамериканци“, Anitta сподели, че феновете могат да очакват скоро нов албум. "Да! Новият ми албум... ще бъде бразилски фънк. Нямам търпение!"

Anitta обсъди накратко новия си албум по-рано тази година. „Чувствам повече свобода да покажа истинската си култура и да покажа себе си, така че сега работя върху албум, истински фънк, в който хората да разпознаят мен“, обясни Anitta по време на интервю през януари. Все още няма официална дата за издаване на албума, но феновете може да успеят да я видят, преди да я чуят. През март беше обявено, че певицата ще се присъедини към актьорския състав на Netflix's Elité. „Момиче от Рио“ е на път да пристигне в Лас Енсинас“, написа Netflix заедно с две снимки на певицата, изглеждаща зашеметяващо.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини