Джъстин Тимбърлейк прави продължение на най-добрия си филм 30 април, 2023

Джъстин Тимбърлейк напоследък работи усилено. И ако се чудите дали тези дни е зает с пеене или с озвучаване, ще се радвате да научите, че той прави по малко и от двете! 

Според "Холивуд рипортър" през този празничен сезон ще видим трета част от франчайза " Тролчета" - "Бандата се събира".

А ако се чудите с какво се занимава Бранч на Джъстин Тимбърлейк, с удоволствие ще научите, че той най-накрая има връзка с кралица Попи (Анна Кендрик) след два филма на непрестанни флиртове. 

Но в един самоцелен обрат на събитията научаваме, че Бранч има тайно минало на момчешка група с четиримата си братя: Флойд, Джон Дори, Спрус и Клей. А името на групата, питате ли? BroZone.

BroZone е момчешката банда, която е сензация от миналото на Бранч, и може да се направи паралел с кариерата на самия Джъстин Тимбърлейк с NSYNC, които са имали легендарна кариера от 1995 до 2002 г. 

Но за разлика от продължаващото приятелство на Тимбърлейк с бившите му колеги от групата, научаваме, че Бранч не е имал много контакти с братята си от BroZone, тъй като групата се е разпаднала, когато той е бил още дете.

Но всичко това ще се промени, когато братът на Бранч, Флойд, е отвлечен от Велвет и Венер - опасен и злокобен дует попзвезди, които искат да го използват заради музикалните му таланти.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини