Дакота Фанинг се завръща в киното 29 април, 2023

Дакота Фанинг, която стартира в Холивуд като детска актриса във филми като драмата на Шон Пен и Мишел Пфайфър "Аз съм Сам" и криминалната драма на Дензъл Уошингтън "Мъж под прицел", успя да стане доста известна с актьорските си способности, притежавайки изненадващо дълбок диапазон за толкова млада актриса. 

Въпреки това, подобно на много изпълнители, които започват в детството си, Фанинг изпадна от радара, когато порасна. Сега, според „Холивуд рипортър“, тя е получила главна роля в предстоящия филм „The Watchers“, което означава, че може да си проправи път обратно към светлината на прожекторите.

Дакота Фанинг ще играе ролята на Мина - млада художничка, която е попаднала в капан заедно с трима непознати насред ирландска гора. Тя и непознатите се оказват преследвани от непознати същества в гората.

Режисьор на "Наблюдателите" е Ишана Найт Шаямалан, дъщеря на режисьора на „Безсмъртен“ М. Найт Шиямалан.

Ишана, която е и сценарист на филма, не е съвсем новак в индустрията, тъй като е написала и режисирала няколко епизода на сериала „Servant“ по Apple TV+ и е режисирала два късометражни филма – „Paradise“ и „Natural Selection“. Филмът с участието на Дакота Фанинг обаче ще бъде първият пълнометражен филм, който тя режисира.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини