„Трансформърс“ отново на голям екран 29 април, 2023

„Трансформърс“ се връща на големия екран, на 9 юни, с „Трансформърс: Възходът на зверовете“ – най-динамичната и впечатляваща част от поредицата до момента.

По думите им филмът ще срещне публиката с нов, поразителен вид трансформъри – Максималите, които влизат в съдбовна битка за Земята.

От векове Максималите остават скрити на нашата планета, но мракът ги намира отново. През 1994 г. към Земята се задава най-голямата заплаха, пред която сме се изправяли. Заложена е съдбата на всички живи същества – Уникрон идва. Максималите трябва да убедят Оптимус Прайм, Бъмбълби и останалите Автоботи да се бият редом до тях, в противен случай всичко, което ни е скъпо, ще бъде погълнато. Въпросът е какво е мястото на човечеството в предстоящия епичен сблъсък.

Новият трейлър на „Трансформърс: Възходът на зверовете“ представя Максималите и хората в емоционалния център на историята, и ни хвърля право във вихъра на титаничната битка за оцеляването ни.

Режисьор е Стивън Кейпъл Джуниър („Крийд 2“), по сценарий на Джоби Харолд, Дарнел Метайър, Джош Питърс, Ерик Хобър и Джон Хобър.

В ролите са Антъни Рамос, Доминик Фишбек, Луна Лаурен Велес и Тоби Уигуе.

Питър Кълън се завръща като гласа на Оптимус Прайм, а Рон Пърлман ще бъде лидерът на Максималите Оптимус Праймъл. Като гласове звучат още Пийт Дейвидсън, Питър Динклидж и Мишел Йео. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини