Парис Хилтън се подготвя за първия си концерт на живо 28 април, 2023

Парис Хилтън се подготвя за първия си концерт на живо!  Риалити знаменитостта, превърнала се в певица, след това и DJ, се обърна към социалните медии, за да обяви шоу в Лос Анджелис това лято. „Много съм развълнуван да обявя първия си концерт на 7 юни в The Fonda Theatre!“ написа тя, като качи и плакат за шоуто. „Билетите се продават на 5 май! Какви песни бихте искали да изпълня?“

Феновете бяха във възторг от дългоочакваното изпълнение на Парис, която избухна на музикалната сцена през 2006 г. с хита си "Stars Are Blind". Дори Деми Ловато се включи в коментарите. "Stars Are Blind", написа фен и повечето хора се съгласиха. Въпреки че друг пожела Парис да направи няколко кавъра. „Моля, кавър на Бон Джоуви“, пошегуваха се той, позовавайки се на последната крилата фраза на Парис. „Покани @leannrimes на сцената за дует на „How Can I Sliv Without You?““, пишат те в друг коментар.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Докато все още няма официална информация за нова музика, Парис е заета с промотирането на мемоарите си, озаглавени Paris: The Memoir, и с адаптирането към майчинството със съпруга си Картър Риъм.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини