Риана, SZA, Doja Cat и други звезди си спечелиха Webby 27 април, 2023

Риана, SZA, Doja Cat и други звезди си спечелиха Webby. Международната академия за цифрови изкуства и науки сподели галерия с всички победители преди 27-те годишни награди Webby, които ще бъдат излъчени в световен мащаб следващия месец. Тазгодишните победители включват изпълнителката на "Lift Me Up", която взе наградата за Webby People's Voice Award за мода, красота и начин на живот. Doja Cat спечели наградата за най-добър влиятелен човек заради рекламно сътрудничество с верига закусвални.

Междувременно SZA беше коронована за тазгодишния "Артист на годината".  Други големи победители са Кристина Агилера, Селена Гомес, BTS, Lizzo, BLACKPINK и Серена Уилямс. Многобройни телевизионни предавания, филми и подкасти също спечелиха Webby, включително „The Daily Show“ на Comedy Central и „Stranger Things“ на Netflix.

Победителите в наградите Webby се избират от членове на IADAS, включително QuestLove, Quinta Brunson, Samanatha Bee и други. 27-те годишни награди Webby ще бъдат раздадени на 15 май в Ню Йорк. Рой Уудс-младши се завръща като водещ на шоуто. Феновете ще гледат всички забавни моменти в официалните акаунти на Webby Awards в YouTube, Instagram и Tiktok.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини