Скарлет Йохансон и Гуинет Палтроу приключиха с Marvel 23 април, 2023

Скарлет Йохансон наскоро се появи в Goop Podcast на Гуинет Палтроу, където двете си припомниха опита си с Marvel и изразиха мнение, че тези дни вероятно са зад гърба им. Variety съобщи, че двойката, която се е запознала по време на снимките на "Железният човек 2", е обсъдила колко много са се забавлявали на снимачната площадка, въпреки слуховете за вражда между звездите. Точно обратното, те са се сближили по време на доминираната от мъже продукция, като Йохансон отбелязва, че Палтроу е можела да бъде "ужасна", но вместо това е била много мила с нея.

Преди Скарлет Йохансон и Гуинет Палтроу да бъдат ангажирани в Marvel, нито една от двете актриси не е участвала в толкова мащабна продукция. От двете Йохансон продължи да се занимава с много по-тежки екшъни като "Черната вдовица", като дори оглави свой собствен филм, посветен на героинята. Това е далеч от мястото, където повечето зрители я срещнаха - в по-малки филми като сериалистичния филм на София Копола "Изгубени в превода", в който тя споделяше екрана с Бил Мъри.

Скарлет Йохансон имаше по-голяма главна роля от Гуинет Палтроу във филмите на Marvel, тъй като героинята ѝ беше една от Отмъстителите и стана известна със своите акробатики. Но импровизираните шеги на Палтроу и ясната връзка с Робърт Дауни в "Железният човек" бяха връхната точка на пробива на студиото Marvel и помогнаха този филм да се обоснове с човечността на своите герои. По-късно Пепър Потс на Палтроу придобива временни свръхспособности в "Железният човек 3", преди окончателно да облече спасителната броня в "Отмъстителите". Но според Variety тя казва, че в момента е "твърде стара" за подобни подвизи. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини