Тарантино не харесва секс сцени 20 април, 2023

"Сцените, съдържащи сексуалност, не са част от моята визия за кино..." Това каза в интервю за Diari ARA режисьорът Куентин Тарантино. Известният режисьор, създал много запомнящи се филми през кариерата си, заяви, че не включва любовни сцени във филмите си, освен ако не е необходимо, защото това е "проблематично".

60-годишният Тарантино, който в момента работи по новия си проект "Филмовият критик" заяви, че е много трудно да се снимат такива сцени, майсторът-режисьор твърди, че всеки се чувства много нервен в такива моменти. Сред филмите, които Тарантино е заснел досега, има една забележителна продукция в това отношение. Във филма "Джаки Браун" с участието на Робърт де Ниро и Бриджит Фонда всъщност има сцени, противоречащи на кинематографичния възглед на Тарантино. Но освен това досега Тарантино не е правил никакви отстъпки по този въпрос.

Куентин Тарантино споделя, че през цялата си кариера е имал късмета да пише истории, с които много хора се отъждествяват. "Това ми позволи да практикувам изкуството си без ограничения".

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини