Bad Bunny неволно се подигра с Хари Стайлс 19 април, 2023

Bad Bunny се оказа в обтегнати отношения с феновете на Хари Стайлс, след като пуерториканската суперзвезда привидно засенчи Стайлс по време на хедлайнерския му сет на Coachella Weekend One. Докато изпълняваше своя хит „El Apagón“, екран в задната част на сцената показваше туит, който гласеше „Бенито може да направи As It Was, но Хари никога не може да направи El Apagón“. 

Представител на Bad Bunny каза пред Rolling Stone, че въпреки че рапърът е отказал да даде изявление, той е пояснил, че не одобрява показването на туита на екрана. Според статията, компанията за визуално съдържание, която стои зад неговия исторически комплект Coachella, също потвърди, че Bad Bunny не е одобрил изображението предварително.

„Нашето намерение е да създадем безгрижни дизайни, които въплъщават личността на Bad Bunny“, каза визуалната компания Sturdy.Co в изявление, според Rolling Stone. „Искането на Bad Bunny за визуалните ефекти за изпълнението на „El Apagón“ беше да се използва само изображението, а не текста от туита, за което ние поемаме отговорност и го коригираме за изпълнението в петък"

Така че изглежда, че нещата между Хари Стайлс и Bad Bunny. Той също така очевидно е фен на "As It Was". 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини