Кайли Дженър се среща с актьора Тимъти Шаламе 18 април, 2023

Кайли Дженър се среща с актьора Тимъти Шаламе. Така поне твърди Entertainment Tonight. Източник е казал, че Дженър и Шаламе се виждат, но не са стигнали до сериозност в отношенията. „Кайли се наслаждава да излиза с Тимъти и да види докъде ще стигне“, каза източникът и допълва. „Беше наистина забавно за нея, защото се чувства много по-различно от миналите й връзки."

Разбира се, нито една от звездите не е говорила публично за връзката си и са решили да не отидат заедно на Coachella, където слуховете за гаджето на сестра й Кендъл, Bad Bunny, изпълниха изданията. „Кайли реши, че не иска да прави публично достояние нещата с Тимъти през изминалия уикенд в Coachella и наистина искаше просто да се отпусне и да се забавлява с приятелите си“, обясни източникът. Двамата също очевидно са се запознали благодарение на Кендъл. 

Слуховете за любовта започнаха по-рано този месец, след като Кайли беше видяна да паркира на алеята при дома на Тимъти в Бевърли Хилс. Скоро след това те имаха тайна среща в Лос Анджелис, според Daily Mail. Новината за романса им идва три месеца след като Кайли и нейният приятел и баща на Сторми и Ейър, Травис Скот, решиха да прекратят връзката си през празниците.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини