Cardi B с остра атака срещу педофилите след шокиращ клип с Далай Лама 11 април, 2023

Cardi B никога не мълчи по важни въпроси, особено когато става въпрос за деца. Рапърката писа в Twitter, за да даде съвет на родителите с малки деца да ги пазят от педофили. Cardi B казва, че е най-добре постоянно да се говори с децата за границите. Какво могат и какво не могат да им правят възрастните. Нейното изказване се случи само часове след като видео показа Далай Лама да целува малко момче по устните и моли детето да "смуче езика му”. То стана вирусно в социалните медии. Cardi B не назова Далай Лама в публикациите си, но е ясно за кого говори.

„Този свят е пълен с педофили“, написа Карди в Туитър. „Те се възползват от невинните. Тези, които са най-незнаещи - нашите деца. Педофилите могат да бъдат нашите съседи, нашите учители, хора с пари и власт. Постоянно говорете с децата си за границите и какво не трябва да позволяват хората да правят с тях."

Имаше много фенове, които се съгласиха с Карди. Въпреки това се намериха и хора, които не са съгласни с нея заради собственото й минало. Някои споменаха времето, когато тя призна, че е дрогирала и ограбвала мъже по времето, когато е била стриптизьорка.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини