„Meteora 20th Anniversary Edition“ на Linkin Park е факт 08 април, 2023

Част от неиздавани досега музикални съкровища, водещият сингъл „Lost“ заема първо място в радиостанциите в продължение на четири седмици. 

След издаването си той се превърна в първия дебют на LINKIN PARK, оглавил еърплей класацията за рок и алтернативна музика на „Billboard“ от повече от десетилетие насам. 

Той също така достигна изключителни висоти като най-стриймваната нова рок песен на годината с над 100 милиона глобални стриймвания и 33 милиона гледания на зашеметяващия видеоклип в YouTube. 

Отбелязвайки още едно забележително постижение с техния номиниран за награда „GRAMMY®“ втори албум, „Meteora“ току-що стана 8-кратно платинено сертифициран. Това остава вторият албум на групата с най-висок статус на продажби до момента.

В чест на издаването на „Meteora 20th Anniversary Edition“, членовете на групата ще бъдат домакини на много специален глобалнен стрийминг на живо с въпроси и отговори в понеделник, 10-ти април. 

Зрителите от цял свят могат да гледат на живо във Facebook, Twitch и YouTube  канала на LINKIN PARK от 21 часа. 

В допълнение, тази седмица SiriusXM стартира ограничен във времето Linkin Park канал, представен и куриран от групата. Linkin Park Radio е достъпно до 17-ти април в приложението „SXM“ и в „Turbo channel 41“ на SiriusXM за три дни – от днес до 9-ти април. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини