ALMA представя първи мини албум 07 април, 2023

Сладката вокална меланхолия на българската музика представя първи мини албум. Всеки неин проект е красив знак, че не се страхува да бъде различна. След успеха на колаборациите си с Миро („Повече“) и с гръцкия продуцент и диджей Coyot (“Scared”), ALMA представя първи мини албум, озаглавен Dark Side Of The Moon. Появата на музикалната колекция изпълнителката празнува с премиерата на видеото към едноименния трак на EP-то - „Dark Side Of The Moon”.

Със своето R&B и Soul звучене “Dark Side Of The Moon” разкрива още една страна от многопластовата артистичност на певицата. ALMA пише музиката и текста на парчето съвместно с един от най-успешните музикални продуценти на корейски поп JinbyJin и шведската певица Moa “Cazzi Opeia” Carlebecker, която е сред авторите на песента, с която тази година Loreen ще представи Швеция на Евровизия. “Dark Side Of The Moon” е едно от заглавията, които се раждат по време на втория творчески лагер за писане на музика у нас - Sofia Songwriting Camp.

„Dark Side Of The Moon е разказ за моментите, в които ми се иска да избягам от този свят, който често ми се струва агресивен, повърхностен и объркан,“ споделя ALMA.

Освен с аудио премиера, парчето излиза и с официално музикално видео, реализирано от творческото дуо The Trackers, Тодор Саботинов и Иван Димитров (Torexa). 
 
Дебютният мини албум на ALMA включва още три чисто нови парчета “Paralyzed”, “Voodoo Doll” и “Burning”, на които съавтори са Kay Be, Павел Николов и Jonathan Shanes и които скоро предстои да излязат с официални видеа.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини