Крис Браун е обвинен в нападение срещу музикален продуцент 04 април, 2023

Крис Браун е обвинен в нападение срещу музикален продуцент, докато е бил на европейското си турне. Според статия на The Sun, неназован музикален продуцент твърди, че Браун го е ударил по главата с бутилка няколко пъти, докато са били на парти в клуб The Tape в Лондон на 19 февруари. Предполагаемата жертва каза, че изпълнителят също го удрял с юмруци и го ритал. Веднага след нападението неназованият мъж отишъл в болницата, за да лекува нараняванията си и според съобщенията се нуждаел от патерици, за да ходи, след като бил изписан.

„Браун ме удари“, каза предполагаемата жертва пред изданието. „Той ме удари по главата два или три пъти. Прави се, че е бил някой от антуража му, но беше той. Говорих с полицията и те се надяват да разрешат въпроса скоро."

Доклади за инцидента се появиха за първи път миналия месец, но това е първият път, когато предполагаемата жертва говори открито. Музикалният продуцент също твърди, че Браун е казал, че ще се отбие доброволно в полицейски участък в Лондон, за да обсъдят въпроса и да отговори на въпроси. Певецът обаче не го направил и продължил с турнето си. 

Полицията не е коментирала случая, но той все още е открит, докато "разследванията продължават". Това не е първият път, когато Браун е обвинен в нападение над някого. Години след делото си за домашно насилие, включващо Риана, Браун също влезе във физическа свада с Дрейк и неговия антураж в нощен клуб в Ню Йорк през 2012 г. През следващата година той участва в сбиване с Франк Оушън за паркомясто.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини