Улица в Арлингтън смени името си в чест на Taylor Swift и турнето ѝ 02 април, 2023

След като американски град се прекръсти временно в чест на Taylor Swift, сега друг кръсти улица на нея. 

На 31-и март певицата стартира поредица от три концерта от турнето си “Eras” в Арлингтън, щата Тексас. 

В чест на пристигането ѝ в града улица “Random Mill Road”, където се намира стадиона, на който се провеждат концертите, промени името си временно на “Taylor Swift Way”. Освен това на звездата е бил връчен почетният ключ на града, а огромните стоманени статуи пред сградата на кметството бяха осветени в червено.

 

По време на първия концерт в Арлингтън Taylor изненада публиката като промени сетлиста на шоуто си. 

“Мислите си, че сте дошли подготвени? Мислите си, че можете да скролнете и да научите сетлиста”, пошегува се Swift преди да изпълни за първи път на живо песента “The 1” от албума “Folklore”, която замести “Invisible String”.

 

Това беше първият път, когато звездата се отклони от внушителния си списък с 44 песни за шоуто извън сегмента “Изненадващи песни”. В тази акустична част тя представя различни парчета от музикалния си каталог. В петък вечерта тя изпълни на живо “Sad Beautiful Tragic” от албума “Red” за първи път от 2013 г. Дебют за турнето беше и изпълнението на “Ours” от албума “Speak Now”. 
 
В постоянно променящия се сегмент по-рано беше включен дует с Marcus Mumford и изпълнение в чест на Lana Del Rey.

Концертите на Swift вече оставиха незабравими моменти в живота на нейни фенове - преди дни тя отговори на писмо на 7-годишно момиченце, дошло да я види, а в друга вечер двойка се венча по средата на шоуто, докато звездата пееше на сцената.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини