Мат Деймън похвали филм със свое участие 28 март, 2023

Мат Деймън се е насладил изцяло на тричасовия филм на Кристофър Нолан с негово участие ”Опенхаймер", потвърди актьорът, след като гледа филма. Пред „Variety“ на червения килим, той говори за "Опенхаймер", в който участва заедно с Килиън Мърфи.

"Филмът е три часа. Фантастичен е", каза Деймън. „Килън е феноменален", възхищава се Деймън. "Въпреки, че е почти три часа, минава толкова бързо, страхотно е."

В "Опенхаймер" Мърфи е в ролята на физика теоретик Дж. Робърт Опенхаймер, директор на проекта "Манхатън" и "баща на атомната бомба". Актьорският състав включва още Емили Блънт, Робърт Дауни Джуниър, Флорънс Пю, Рами Малек, Джак Куейд и Кенет Брана.

„Опенхаймер“ измества „Интерстелар“ на Нолан като най-дългия му филм в кината. "Интерстелар" е с продължителност 2 часа и 49 минути.

„Опенхаймер“ обаче тръгва по кината на 21 юли. Това е първият филм на Нолан в Universal Pictures след дългогодишната му работа в Warner Bros. Филмът е базиран на романа на Кай Бърд "Американският Прометей: Триумфът и трагедията на Робърт Опенхаймер". 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини