Рийз Уидърспун отново сама след 10 години брак 26 март, 2023

Носителката на „Оскар“ Рийз Уидърспун и съпругът ѝ Джим Тот са взели „трудното решение“ да се разведат след повече от 10 години брак. Двойката сключи брак през март 2011 г. в ранчото на Уидърспун в Охай, Калифорния, северозападно от Лос Анджелис. 

На страницата си в Инстаграм двойката написа изявление, в което се казва: "Имаме да споделим някои лични новини...С голямо внимание и след размисъл взехме трудното решение да се разведем. Насладихме се на толкова много прекрасни години заедно и продължаваме напред с дълбока любов, доброта и взаимно уважение към всичко, което сме създали заедно. Най-големият ни приоритет е синът ни и цялото ни семейство. Тези въпроси никога не са лесни и са изключително лични. Искрено оценяваме уважението на всички към личния живот на семейството ни в този момент. Рийз и Джим".

Двойката има едно общо дете, Тенеси Джеймс Тот, родено през 2012 г.

Уидърспун има и дъщеря, Ава, и син, Дийкън, с бившия си съпруг Райън Филип, с когото участва в романтичната драма "Cruel Intentions" през 1999 г., преди да се разделят през 2006 г.

47-годишната актриса от "Професия блондинка" спечели „Оскар, "Бафта" и "Златен глобус" за ролята на съпругата на Джони Кеш, певицата Джун Картър, в кънтри филма от 2005 г. „Да преминеш границата“ („Walk the Line“) с Хоакин Финикс. 

Наскоро Рийз Уидърспун се снима в романтичната комедия на Netflix за размяна на къщи "Your Place Or Mine" заедно със звездата от "Двама мъже и половина" Аштън Къчър. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини