Ан Хатауей ще влезе в ролята на поп звезда в нов филм 23 март, 2023

Ан Хатауей ще влезе в ролята на поп звезда в наскоро обявения филм на A24, наречен Mother Mary. Според Deadline, Хатауей ще играе заедно с Михаела Коел, а филмът е режисиран от режисьора на Green Knight Дейвид Лоуъри. Той е описан като "епична поп мелодрама", която ще проследи измислена музикантка (Хатауей) и нейната връзка с емблематичен моден дизайнер (Коел). Освен това Charli XCX и Jack Antonoff ще напишат и продуцират оригинални песни за филма.

Хатауей последно участва във филма Eileen, чиято премиера беше на тазгодишния филмов фестивал Sundance. Тя също така ще участва в Mother's Instinct с Джесика Частейн и The Idea of You на Amazon, които трябва да излязат по-късно тази година. 

Що се отнася до Коел, тя е най-известна с хитовия си телевизионен сериал I May Destroy You. През 2021 г. тя влезе в историята, като стана първата чернокожа жена, спечелила Еми за изключителен сценарий за лимитирана или антологична поредица. Миналата година тя участва в Black Panther на Marvel: Wakanda Forever, а тази година ще играе заедно с Доналд Глоувър в сериала Mr. and Mrs. Smith за Amazon.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини