Anne-Marie пусна съвместна песен с К-pop звезда 14 март, 2023

Сътрудничеството между двете глобални звезди, което беше обявено за първи път преди две седмици в социалните мрежи, представя вдъхновяваща пънк поп мелодия с послание да не се притеснявате от осъжденията от страна на другите и да оставите миналото и да продължите напред.

Anne-Marie, която наскоро издаде свой собствен сингъл „SAD B!TCH“ е мултиплатинен изпълнител, който се превърна в една от най-обичаните и успешни поп звезди на нашето време. В Корея тя е най-известна със сингъла си от 2018 г. „2002“, който остана в седмичната класация на MelON в продължение на 144 последователни седмици, което го прави най-популярната некорейска песен през 2021 г. През кариерата си до момента Anne-Marie е 9 пъти номинирана за наградата BRIT и в момента записва третия си албум, който ще излезе по-късно тази година.

MINNIE от Тайланд е главният вокалист на K-pop женска група (G)I-DLE, чиито последни сингли „Nxde“ и „TOMBOY“ са номер 1 във всички големи стрийминг платформи в Корея. „Expectation“ бележи един от многото проекти за сътрудничество, които (G)I-DLE пусна.

Съвместният сингъл на Anne-Marie и MINNIE (G)I-DLE „Expectations“ е вече наличен във всички стрийминг платформи.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини