Вижте защо Том Круз не дойде на Оскарите 13 март, 2023

Всички ярки имена в киното минаха по килима в най-голямата вечер на Холивуд на 95-ите годишни награди на Академията. Един човек се открояваше с отсъствието си и това беше Том Круз. Въпреки че филмът му Top Gun: Maverick беше номиниран, самият Maverick не успя да стигне до шоуто. Сега знаем защо.

Според Entertainment Tonight, Круз не е успял да присъства лично на церемонията поради конфликт с неговия график за снимки. Съобщава се, че той вече е в Обединеното кралство, където снима Mission: Impossible – Dead Reckoning Part II. Въпреки че Круз не беше там, Топ Гън все пак получи специално признание в началото на вечерта, като водещият Джими Кимел буквално падна на сцената, след като се „катапултира“ от самолет.

Top Gun: Maverick, дългоочакваното продължение на оригиналния хит от 1986 г. Top Gun, получи шест номинации за вечерта: най-добър филм, най-добър адаптиран сценарий, най-добър филмов монтаж, най-добър звук, най-добра оригинална песен и най-добри визуални ефекти. Спечели в раздела за най-добър звук.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини