Том Ханкс бе отличен с "Златна малинка" 12 март, 2023

Ролята на мениджъра на Елвис Пресли в биографичния "Елвис" му донесе две антинагради в категориите за най-лош актьор в поддържаща роля и за най-лоша екранна двойка.

Преди церемонията за наградите "Оскар" за най-добрите филми за сезона в неделя, антинаградите "Златна малинка" отличиха най-лошите в събота.

Биографичната драма "Блондинка" с актрисата Ана де Армас в ролята на Мерилин Монро, получи "Златна малинка" за най-лош филм и за най-лош сценарий. 

Със "Златна малинка" се сдобиха още Джаред Лето за главната роля в "Морбиус" и Ейдрия Архона за ролята на д-р Мартин Банкрофт във филма.

С приза, който се връчва на предишни номинирани за антинаградите, които са се издигнали над неуспехите, бе отличен Колин Фарел за ролята му в номинирания за "Оскар" "Баншите от Инишерин". 

"Златна малинка" за най-лоша актриса във водеща роля бе присъдена на самите антинагради, които бяха номинирали 12-годишната Райън Кийра Армстронг за "Подпалвачката".

След обвинения в тормоз номинацията на Армстронг бе оттеглена, организаторите поднесоха извинения и включиха наградата на мястото на Армстронг в категорията.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини