Jonas Brothers се завръщат с нов сингъл 11 март, 2023

Jonas Brothers се завръща с новия си сингъл "Wings" – първото парче от един от най-очакваните албуми на годината - The Album, който излиза на 12 май.

Предстоящата колекция следва Happiness Begins (2019), който дебютира под #1 в Billboard 200 и даде на феновете хита, който завладя всички класации "Sucker".

Продуцирана от Jon Bellion (Justin Bieber, Maroon 5, Halsey), "Wings" ще раздвижи всеки слушател с фънки поп звученето си, вдъхновен от 80-те години и небесни хармонии. Групата сподели част от песента в социалните мрежи през януари и я дебютира миналия уикенд на концерта си "Jonas Brothers: Live in Las Vegas".

Wings е перфектното начало на тази нова страница за нас. Работата с Jon ни подтикна да изследваме артистичността си както никога досега,заявиха Joe, Nick и Kevin. Jon Bellion се присъедини към това, казвайки:

 

"Искахме да разрушим всички очакванията, с които са обвързани братята още от началото на кариерат им. Joe, Nick и Kevin имат огромен талант, който заслужава високо ниво на продукция. Нямам търпение да разкрия колко специални са те с този нов албум“.

 

С "Wings" Jonas Brothers и Jon Bellion представиха един непредсказуем запис, издигнат от тяхната химия и безкрайна креативност. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини