David Guetta в нова електро колаборация 08 март, 2023

Oliver Tree и David Guetta се обединяват за първи път в новата си електронна песен -“Here We Go Again”. Към парчето се присъединява лирик - видео, в стила на Oliver, ексцентрична естетика.

„Записах тази песен в Лондон и там се вдъхнових от танците на Обединеното кралство и Европа“, сподели Oliver. „Чувствах се добре, когато работих с DJ David Guetta. Текстовете разказват история за безкрайните модели, които повтаряме отново и отново в живота си. Чувствах, че концепцията е добре свързана с идеята за дансинга, където на хората се предлага още и още… here we go again.”

„Here We Go Again“ следва скорошното пристигане на „Voices (Feat. Oliver Tree)“ на KSI. Оливър завърши своята много натоварена 2022 г. с дългоочакваното издание на Cowboy Tears Drown the World in a Swimming Pool of Sorrow, разширено луксозно издание на неговия аплодиран втори албум.

С общо 35 милиона месечни слушатели в Spotify, Оliver вече е 77-ият най-слушан изпълнител в платформата. Сега, той може да се похвали с повече от 4 милиарда глобални стриймвания, над 1 милиард гледания в YouTube, над 14,7 милиона последователи в TikTok.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини