Арнолд с първа роля в сериал 28 Февруари, 2023

Арнолд Шварценегер се завръща в екшън попрището за пръв път от години с главна роля в сериала FUBAR на Netflix. Кратък, по-малко от 30-секунден трейлър, , показва легендарния актьор на шофьорската седалка на спортен автомобил, както и как се движи по улиците с мотоциклет. Забелязваме също Шварценегер на кей, заобиколен от красиви яхти, като актьорът пуши пура.

В шпионската комедия, в центъра на която са семейните тайни, Шварценегер е в ролята на Люк, топ разузнавач, който цял живот е крил работната си самоличност от дъщеря си Ема (Моника Барбаро). Това, което Люк не знае, е, че Ема също е прочут агент на ЦРУ, и когато дуото се свързва с обща мисия, те откриват, че в гардероба им има нещо повече от един голям скелет.

Заедно с Арнолд Шварценегер, Моника Барбаро и Форчън Феймстър, във FUBAR участват още Джей Барушел, Анди Бъкли, Барбара Ив Харис. Проектът от 8 епизода ще отбележи важен етап за актьора от "Близнаци", тъй като ще бъде първата му главна роля в продукция на малкия екран.

Създателят на сериала Ник Сантора вече е работил като сценарист на големи заглавия, сред които "Семейство Сопрано", "Закон и ред", "Беглецът".

Можем да очакваме сериалът да стартира по Netflix на 25 май 2023 г.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини