Хейли издаде, че Джъстин Бийбър подготвя албум 27 Февруари, 2023

Това, което започна като разговор за любимите песни на Джъстин и Хейли Бийбър от новия албум на SZA, се превърна в огромно откровение. Двамата бяха интервюирани за мартенския брой на Vogue Australia, който беше публикуван онлайн в събота. Джъстин и Хейли обсъдиха теми, включително създаването на бизнес, модни грешки, приятелство и брак. В ролята си на интервюиращ Джъстин попита съпругата си коя е любимата й песен в момента, на което тя отговори "целия" SOS албум на SZA. Джъстин разкри, че любимата му е „Gone Girl“, а Хейли каза, че нейната е „Snooze“ или „Blind“.

„Слушахме едно специално...“, каза Джъстин, преди Хейли да го прекъсне, „О, „Far“!“ каза тя. „В момента обичам „Far“, прав си, това ми е любимото. Но също така... новата песен, която току-що записа, не мога да спра да я слушам в момента. Все още никой не знае какво е това“, продължи Хейли.

Така тя реално потвърди това, на което всички фенове се надяваха: Джъстин работи върху нова музика! Певецът разкри през май 2022 г. какво могат да очакват феновете от най-новия му проект.

„Не мисля, че все още се очертава конкретна дата, но знам, че го приключваме. Почти е готово. Звучи наистина добре. Наистина съм развълнуван“, каза той тогава.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини