Ето кой е следващият филм по игра 22 Февруари, 2023

Едва наскоро видеоигрите започнаха да получават своите високобюджетни добре написани кино адаптации. „Bloody Disgusting“ съобщава, че играта на ужасите „Silent Hill 2“, най-накрая ще се превърне във филм - "Завръщане в Сайлънт Хил".

Издадена през 2001 г. за PlayStation 2 от Konami, „Silent Hill 2“ е продължение, несвързано с първата игра, с изключение на странния, изпълнен с мъгла град, който е в центъра на поредната мистерия. Играчите поемат контрола над Джеймс Съдърланд, мъж, примамен в прокълнатия град от писмо от мъртвата му съпруга, и това, което следва, е невероятен шедьовър на темпото, разказа и напрежението, който е силно повлиян от филма "Туин Пийкс" на Дейвид Линч.

"Завръщане в Сайлънт Хил" има потенциала да бъде най-добрият филм от франчайза. Първите два филма бяха оригинални истории, откъснати от изходния материал. Оригиналният режисьор Кристоф Ганс се завръща за третия филм, но този път той има много по-голяма свобода на действие, за да адаптира историята, която иска да разкаже.

След успеха на „The Last of Us“, може да се очаква, че „Return to Silent Hill“ ще бъде възможно най-верен на играта.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини