Джъд Лоу вече има седмо дете 22 Февруари, 2023

50-годишният актьор Джъд Лоу, който има шест деца от четири различни жени вече има и седмо. Актьорът и съпругата му Филипа Коен бяха заснети на летището в Лондон с новороденото си момченце в детска количка, съобщава „The Sun”. Полът на детето все още не е съобщен, Лоу не направи никакви коментари. Джъд Лоу се ожени за Филипа Коен през 2019 г. Година по-късно двойката се сдоби с първородното си дете. В шоуто на Джими Фалън, докато разказваше с какво се е занимавал по време на карантината през пандемията актьорът внезапно заяви: "Занимавах се с градината си. А, станах отново баща! Така че не липсваха неща за правене.

Аферата на Джъд Лоу с психоложката Филипа Коен излезе наяве през юни 2015 г. В интервюта актьорът неведнъж е отбелязвал, че това, което го е спечелило в момичето, е нейната красота, интелигентност, но най-вече дискретността й. По-рано актьорът призна, че е много щастлив, че Филипа е далеч от киноиндустрията, защото в противен случай отношенията им не биха били толкова стабилни.

Първата му съпруга е британската актриса Сейди Фрост, от която има три пълнолетни деца. През 2015 г. се роди дъщеря му Ада, чиято майка е певицата Катрин Хардинг. 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини