Орландо Блум нарече връзката си с Кейти Пери „предизвикателство“ 17 Февруари, 2023

Орландо Блум разказва за „предизвикателната“ си връзка с Кейти Пери, разкривайки, че между двамата „никога няма скучен момент“. Блум се появи на корицата на последния брой на Flaunt Magazine, демонстрирайки здравата си физика и давайки поглед върху връзката си с певицата, въпреки че те съществуват в "два много различни свята”, пише People.

„Нейният свят не е свят, който аз непременно разбирам, и мисля, че моят също не е непременно разбиран от нея“, каза той. "Понякога нещата са наистина, наистина, наистина предизвикателни. Няма да лъжа."

46-годишният актьор продължи да описва как той и 38-годишната Пери, която той нарече „мама на детето и партньор в живота“, се справят със своите проблеми.

„Определено се борим с емоциите и креативността си, но мисля, че и двамата сме наясно колко сме благословени да сме уникално свързани по начина, по който се случва. Определено нямаме скучни моменти. "

Блум сподели малко към фотосесията за Flaunt в Instagram, дори Пери не можа да сдържи вълнението си от мъжа си, коментирайки: „mama need a glassa wata 🤤🖤“

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини