Мадона върна на критиците за изявата ѝ на наградите "Грами" 08 Февруари, 2023

Мадона направи дълго изявление, насочено към критиците, които се подиграха с появата ѝ на наградите "Грами". 64-годишната емблематична певица отдаде почит на Сам Смит и Ким Петрас за това, че са влезли в историята на музикалните награди в понеделник вечер, и обясни колко е разочарована, че фокусът е бил върху лицето ѝ, а не върху думите, които е казала.

Мадона сподели на феновете си в Инстаграм предизвикателното си изявление във вторник вечерта - напомняйки на критиците, че "никога не се е извинявала за нито един от творческите избори, които съм направила, нито за начина, по който изглеждам или се обличам и няма да започна сега".

Майката на шест деца изглеждаше гладка и пухкава, докато представяше музикалните награди, на които някои фенове я определиха като "неузнаваема". Устните ѝ изглеждаха плътни, а кожата ѝ беше гладка и без бръчки.

Мадона започна дългото си изявление, като написа:

"За мен беше чест да представя Ким Петрас и Сам Смит на наградите "Грами". Исках да връча последната награда, която беше за албум на годината, но реших, че е по-важно да представя първата транссексуална жена, спечелила "Грами"- исторически момент!!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини