Крис Браун се извини за избухване в Instagram 07 Февруари, 2023

Крис Браун се извини, след като публикува противоречива поредица от публикации в Instagram след неуспеха си на "Грами". Екранни снимки от историята на Браун в Instagram се разпространиха онлайн, след като той се нахвърли срещу композитора и пианиста Робърт Гласпър, след като албумът му Black Radio III победи Breezy на Крис Браун в категорията за най-добър R&B албум.

Малко след обявяването на наградата Браун започна тирада в Instagram Story, твърдейки, че не знае кой е Робърт Гласпър. Днес той изтри публикациите си и официално се извини на Гласпър. Той публикува екранна снимка към своята история, където се извинява за поведението си в съобщение, което гласи

„Бих искал да се извиня, ако сте се обидили за реакцията ми по отношение на наградите. Вие не бяхте предвидената цел и знам, че излезе наистина грубо и подло."

Крис Браун е номиниран 20 пъти и спечели веднъж, което също беше за най-добър R&B албум през 2012 г. Гласпър, от друга страна, е 11 пъти номиниран и 5 пъти победител. Първата му победа дойде и в категорията за най-добър R&B албум само една година след Браун.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини