Вижте как Дженифър Анистън е все така млада и красива 07 Февруари, 2023

Дженифър Анистън е смятана за една от най-красивите жени в Холивуд, въпреки че навърши 53 години. Тя е известна с актьорската си игра, но и с добрата си диета и здравословен начин на живот. Дженифър започва деня със стриктна сутрешна тренировка като непрекъснато усъвършенства здравословната си рутина. Дженифър се фокусира върху красотата, храненето, упражненията и психичното здраве, като всички започват в 3:00 сутринта. Когато се събуди сутрин, тя започва деня си без мобилен телефон.

„Не поглеждам телефона си поне през първия час след като се събудя. Психическата разлика, която прави това, че не гледаш телефона, се отразява на целия ден“, каза Анистън.

Веднага след като стане, тя пие кафе и започва да медитира, да си води дневник и да прави упражнения, преди да се заеме с дейностите през деня. Анистън подчерта няколко пъти, че рутинните упражнения са се превърнали във важна основа в нейния живот.

Някои таблоиди твърдят, че Дженифър тренира по 7 дни в седмицата, което изглежда прекалено. Сесиите продължават до час и половина и са с различна интензивност. 

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини