Fun Lovin‘ Criminals се завръщат у нас в нов състав и с нов албум 03 Февруари, 2023

Fun Lovin‘ Criminals се завръщат у нас в нов състав и с нов албум. Микс от хип-хоп, рокендрол, блус, джаз и латино соул и любопитни текстове с истории от Ню Йорк. Това са Fun Lovin’ Criminals. Те идват за концерт в София на 23 май в Зала 3 на НДК, а билетите влизат в продажба oт днес, стартирайки от 44 лв.

Миналата година Fun Lovin' Criminals издадоха първия си албум с оригинална музика от повече от десетилетие – „The Roosevelt Sessions“, с който се отбелязва и новото звучене на бандата преди издаването на още нова музика през 2023 г.

„Fun Lovin' Criminals навлизат в нова глава от живота си, с фокус върху създаването на нова музика, която нашите фенове ще обикнат“, разказва Brian „Fast“ Leiser. Fast, eдин от основателите на групата, мултиинструменталист, е написал и продуцирал всички парчета, е и новият вокалист след неочакваното напускане на Huey Morgan през 2021.

Fun Lovin' Criminals се сформират през 1993 г., след като Fast среща Huey в нощен клуб в Ню Йорк. Дебютният им албум Come Find Yourself достига № 7 в британските класации и е сертифициран като платинен в Обединеното кралство и като златен в Нидерландия. Най-големият им хит „Scooby Snacks“ съдържа диалози от филмите „Криминале“ и „Глутница кучета“ на Куентин Тарантино. Песента достига своята връхна точка № 12 в британската класация за сингли през 1997 г. 

 

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини