Бритни Спиърс обясни защо е изтрила профила си в Instagram 30 януари, 2023

Бритни Спиърс сподели как се чувства след като фенове се обадиха на полицията защото е изтрила профила си в Instagram.  Миналата седмица полицията пристигна в дома на изпълнителката, но по-късно оттам обявиха, че няма причина да се притесняват за здравето ѝ. Бритни по-късно каза, че е тормозена от фенове и за пореден път е била представена в лоша светлина от медиите. 

Сега тя обясни, че е изтрила акаунта си в Instagram, защото твърде много хора са ѝ писали, че "танцува като идиот и изглежда луда". Звездата признава, че е била шокирана, когато органите на реда са пристигнали в имота ѝ.

"Обожавам феновете си, но тези, които направиха това, не са ми истински фенове и мисля, че го направиха за да ме накарат да изглеждам лоша", споделя Britney.

Миналият месец, Сам Асгари, съпругът на изпълнителката, трябваше да отрече слуховете, че контролира социалните мрежи на жена си. Феновете се усъмниха в него, след като в профила на Бритни се появи публикация, в която честити рождения ден на сестра си Джейми Лин. Двете са в обтегнати отношения от години.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини