Кейти Пери мина по червения килим с бившата на годеника си 30 януари, 2023

Кейти Пери мина по червения килим на 20-ата годишна G'Day USA Arts Gala заедно с изненадващ приятел. Певицата се разходи до модела Миранда Кер, известна още като бившата съпруга на настоящия годеник на Пери - Орландо Блум. Двамата не само присъстваха на събитието заедно, но и самата Пери даде на Кер награда за високи постижения в изкуствата, която се дава всяка година на събитието.

Двете ясно осъзнават колко странно изглежда тяхното приятелство за повечето хора и Кейти се пошегува с това в речта си, представяйки Кер. „Някои от вас може да са объркани защо представям Миранда. Това не се вписва в стандартния прочит за бивши съпруги и нови съпруги“, отбеляза Пери.

Едва ли за първи път Кер и Пери говорят за уникалната си връзка. И двете са се възползвали от възможността в различни интервюта, за да изразят сложността и ефективността на тяхното съвместно родителство. Кер и Блум имат 11-годишен син, докато първото дете на Блум и Пери се появи през август 2020 г. Двойката за първи път официално обяви годежа си през 2019 г., шест години след развода на Блум и Кер.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини