Вижте кой е следващият филм с Лейди Гага 19 януари, 2023

Лейди Гага бързо се превръща в търсен талант в Холивуд. Според Comic Book Resources тя “почти е получила роля” в екшъна на Дейвид Лийч "Bullet Train", но ангажиментите ѝ с „Домът на Гучи“ са ѝ попречили да се включи.

Актрисата от "Роди се звезда" очевидно е била набелязана за роля във филма още в началото, но тъй като "Домът на Гучи" на Ридли Скот е бил заснет "точно преди "Bullet Train", двата проекта са се припокрили и това е направило невъзможно участието на звездата и в двете ленти.

Въпреки че режисьорът не разкрива коя героиня е трябвало да изиграе Лейди Гага, защото иска да я остави в тайна, Collider успя да потвърди, че тя е трябвало да изиграе ролята, получила впоследствие Сандра Бълок.

Следващата роля на Лейди Гага ще бъде Харли Куин в очакваното продължение на "Жокера", което ще се появи по кината на 4 октомври 2024 г. Подробности за сюжета засега не са известни, но Тод Филипс отново ще режисира по сценарий, който е написал заедно със Скот Силвър. Освен това Хоакин Финикс се завръща в ролята на Жокера, а в главните роли ще участват още Брендън Глийсън, Зази Бийц, Хари Лоути, Катрин Кийнър, Джейкъб Лофланд и Джордж Карол.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини