Доза еднообразие: Мат Деймън отново ще бъде Джейсън Борн 19 януари, 2023

Мат Деймън отново ще бъде Джейсън Борн. Пол Грийнграс също води преговори за режисурата на новия филм. Грийнграс е режисьор на три от петте вече заснети филма. Последният път, когато видяхме Мат Деймън като Джейсън Борн, беше във филма от 2016 г. Пол Грийнграс е режисьор и на този филм, като е режисьор и на "Превъзходството на Борн" и "Ултиматумът на Борн".

В последното влизане на Мат Деймън беше показано как Джейсън Борн най-накрая е излекуван от амнезията си, като живее като уличен боец в Гърция. Той обаче научава за влизането си в програмата "Тредстоун" и за участието на баща си в нея. След това Борн тръгва на поход, за да разобличи отново Тредстоун, като открива, че се подготвя още по-лоша програма, която надминава програмата Блекбриър, използвана върху него.

В момента Мат Деймън има три филма в програмата си, така че може да има достатъчно време да се завърне в ролята на Джейсън Борн. Следващата му главна роля е в "Опенхаймер", като той се присъединява към обширен актьорски състав, който включва Килиан Мърфи, Робърт Дауни Джуниър, Емили Блънт, Флорънс Пю, Гари Олдман, Рами Малек и др. в новия епос на Кристофър Нолан. Ние обаче нямаме търпение да видим завръщането на Деймън в ролята на най-добрия убиец в света.

 

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини