Мадона изтри всичко от Instagram и обяви турне 18 януари, 2023

Както се очакваше, Мадона обяви дати за турне, “Madonna: The Celebration Tour” във вайръл видео, препратка към нейния документален филм от 1990 г. “Truth or Dare” (“Истина или предизвикателство”, познат у нас със заглавието “В леглото с Мадона”).  В клипа Мадона е седнала на маса с Judd Apatow, Jack Black, Lil Wayne, Diplo и други знаменитости. Сред тях е и актрисата Amy Schumer, която предизвиква певицата да тръгне на турне, в което да изпълнява най-големите хитове от 40-годишната си кариера в музиката. И Мадона приема. 

Според официалната информация турнето “ще подчертае нейния неподражаем каталог с музика от последните 40 години” и “ще отдаде почит към Ню Йорк, където започва музикалният ѝ път”.  

Обиколката включва 35 дати в Северна Америка и Европа. Началото ще бъде на 15-и юли във Ванкувър, последвано от концерти в Детройт, Чикаго, Ню Йорк, Маями и Лос Анджелис. Графикът за Европа включва 11 спирки през есента в Лондон, Барселона, Париж, Стокхолм и други градове. Финалът ще бъде в Амстердам на 1-и декември. 

Същевременно тя изтри всички свои публикации в Instagram с изключение на информацията за турнето. През последните няколко месеца тя качваше в социалната мрежа предизвикателни клипове и снимки, за които бе критикувана, че не кореспондират на възрастта ѝ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини