Какво се случва с документалния филм за Риана? 06 януари, 2023

Режисьорът Питър Бърг разкри какво се случва с дългоочаквания документален филм за Риана

Плановете за заснемането на лентата датират още от 2015. По онова време беше обявено, че филмът ще разкаже за пътя на Риана към славата. През 2018, Бърг каза, че можем да очакваме филмът по кината до месец и половина, но това така и не се случи. 

В ново интервю режисьорът беше попитан докъде са стигнали с филма, който трябва да излезе чрез Амазон

"Чакам Риана да го одобри. Филмът е готов и продаден, трябва да бъде пуснат чрез Amazon. Тя е перфекционист, така че продължавахме да добавяме различни неща. Снимките продължиха шест години и половина, така че, да, време е да излезе. Чакаме само тя да каже "Да, нека го направим". Не зная, може би ще стане десетгодишен проект."

Бърг добави, че не се притеснява от това дали Риана ще одобри проекта.

"Когато Риана ме помоли да направя документалния ѝ филм, помислих, че се шегува. Моята работа е малко по-мъжкарска, поне на повърхността. Работата много ми хареса - гледах я в студиото, видях как нейният бранд Фенти се превърна в компания за милиарди, а сега я виждам в ролята на майка. Беше много обогатяващо, така че не ми пука колко дълго време ми отне."

Миналият октомври Риана пусна "Lift Me Up". Това беше първият трак на суперзвездата от 2016 г. насам. По-късно тя издаде песента "Born Again". И двата сингъла са част от саундтрака на филма "Черната Пантера: Уаканда завинаги".

Следващия месец тя ще оглави полувремето на Суперкупата.

Прочети още

  СПОДЕЛИ

Новини